Vertrek van La Bergerie te Cintgabelle
16 april 2015
Zo de eerste stap is gezet, Jaap en Annemiek kwamen voor het weekend even langs op onze minicamping en hebben 4 dagen ons verblijd met hun aanwezigheid.
Altijd handig als de zoon van een oud schilder in huis komt, want Jaap heeft onze voordeur aan de achterkant gangbaar gemaakt.
Het stopmes sneed aan twee kanten want zo konden ze wat sneller bij ons toilet en douche komen.
Uiteraard hebben wij onder het genot van van alles nog heel wat praktische zaken doorgenomen en we zijn er alle vier klaar voor.
Na hun vertrek hebben wij met Leon en Ien nog een gezellige afscheids dag gehad met een bbq, zij passen op ons huis en op Rusty.
Dinsdag, na een goede nachtrust zijn wij vertrokken door de Pyrenéen naar Zaragosa de stad van Goya.
Vanaf de camping hebben wij op de verjaardag van Ad een fietstocht naar het centrum gemaakt.
Zeer de moeite waard.
In de winkelstraat wilde Ria nog een desaguelletje kopen, maar dat ging niet door, Ad heeft haar een zeer kleurige Boerka beloofd op de markt in Marrakesh.
Vrijdag rijden we richting Toledo en wellicht zien wij J+A daar, we doen het maar zo, want iedere keer voluit is nou ook weer niet nodig.
Groetjes Ad en Ria

AOW betekent namelijk Altijd Onder Weg.
Dus schilder dit maar achter op de caravan en geniet van nog heel veel vrije en onbezorgde reizen.
Van harte gefeliciteerd
verslagen. Ad ook nog van harte gefeliciteerd.
Wij waren een paar dagen weg zodat we niet konden reageren.
Wat een avonturen beleven jullie zeg. We kijken al weer uit naar jullie volgende verhalen. Heel veel plezier en de groeten aan J en A.
Liefs, Kees en Annita